Keresőoptimalizálás SEO, kereső marketing, webmarketing

Szeretné, hogy a honlapján kínált termékekhez vagy szolgáltatásokhoz a kapcsolódó webes keresések találati listáján kiváló helyezést érjen el?  A Google keresőben a találati lista rangsorolásában nagy szerepe van annak, hogy az Ön weboldala milyen mértékben felel meg a a keresőoptimalizálással (SEO) kapcsolatos minőségi elvárásoknak. Ebben fontos szerepet játszik:  Weboldal Keresőoptimalizálás (SEO, Search Engine Optimization), Webmarketing (SEM), kulcsszókutatás, konkurencia elemzés, webszövegírás, linképítés. SEO szempontoknak megfelelő weboldal tervezése és kivitelezése.

Fontos, hogy összefüggéseiben, folyamat ként tekintsünk a technikai és a tartalmi optimalizálás elemeire, mert csak így érhető el a legjobb eredmény. A keresőoptimalizálásban folyamatos mérésnek is nagy szerepe van, mert egy idő után a számok mutatják meg, hogy milyen hatékony volt az adott módosítás.
Keresőoptimalizálás SEO, keresőmerketing, webmarketing,  weboldal tervezése és kivitelezése. Google adwords kampányok kezelése, Facebook promo

A SEO szempontoknak megfelelő technikai , tartalmi  és struktúrális módosítások megtervezése és kivitelezése.  A honlap HTML forráskód szintű elemzése és módosítása. HTML META tag-ek (title, description, h1,h2,h3, alt, img, a.title, ul/li ) optimális beállítása.  URL címek tervezése és optimalizálása, a módosított hivatkozások 301-es átirányítása. Tartalmi elemek, elrendezések kiemelések tervezése, optimális kulcsszóarány beállítása, belső és külső hivatkozások, link szövegek és leírások optimalizálása. Kapcsolódó eszközök integrációja (Google Search Console "Webmaster Tools", Google Analytics)   

A keresőoptimalizálási technikák a keresőkben történő organikus (nem fizetett hirdetés) találati listákon történő rangsorolást befolyásolják. 

A jól felépített keresőoptimalizált weboldal, viszont sok előnyt jelenthet a fizetett hirdetések esetében  is pl.: a Google Adwords fizetett hirdetések esetében a minőségi mutatóknak nagy szerpe van a teljesítmény fokozásában. Az Adwords minőségi mutatók jobb eredményeket mutatnak egy SEO szempontok szerint is jól elkészített weboldal esetében. (Google adwords kampányok kezelése)

Ha Önnek fontos , hogy weboldala jó helyezést érjen el a Google kereső találati listájában akkor az egyik legfontosabb lépés, hogy a honlap feleljen meg az alapvető keresőoptimalizálással kapcsolatos minőségi elvárásoknak.  Ha már az organikus találtok nem hozzák a megfelelő mennyiségű és minőségű látogatót a weboldalára, akkor hatékony megoldást kínál a Google Adwords fizetett kampányok/hirdetések alkalmazása akár keresési "Google Search Network GSN", akár display "Google Display Network GDN" hálózaton.
 
  • - Ön most tervezi új weboldala elkészítését?
  • - Önnek már van weboldala, de nem elégedett weboldala jelenlegi teljesítményével?
  • - Több látogatót szeretne irányítani a weboldalára?
  • - Azeretné ha a honlapjára látogató felhasználók minél nagyobb része vásárolja meg az Ön termékeit vagy szolgáltatásait?
 

Érdeklik a további részletek, az on-line marketinggel kapcsolatos folyamatok és keresőoptimalizálás árak,

Kérjen ajánlatot! Kapcsolat