Google Adwords kampányok tervezése és kivitelezése, folyamatos kampány kezelés.

A Google Adwords esetében az egyik legjellemzőbb a PPC (pay-per-click) kattintás alapú hírdetések használata a keresési hálózatokban. Ez a hirdetési forma azért népszerű, mert Ön csak akkor fizet ha valaki rákattint az Ön hirdetésére.

GOOGLE ADWORDS KAMPÁNYOK, FIZETETT HÍRDETÉSEK KEZELÉSE Google Adwords kampányok tervezése és kivitelezése, folyamatos kampány követés.

Az Adwords hirdetések az adott kulcsszó esetében az organikus (nem fizetett) találati lista felső részén és jobb oldalán jelennek meg. A fizetett hirdetések sorrendjének meghatározása licit alapon történik, ami azt jelenti hogy az adott kulcsszóval kapcsolatban meghatározható hogy Ön maximum mennyit hajlandó fizetni. A kattintások után fizetendő összeget és a hirdetés pozícióját a hirdetési listában nem csak a licit összege határozza meg, hanem több egymásra ható tényező, amelyek közül talán a leg fontosabb a minőségi mutató.

Az Adwordsben a kulcsszavakhoz a Google minőségi mutatókat határoz meg (árt átkattintási arány, Hirdetés relevanciája, Céloldallal kapcsolatos élmény ), ezek a minőségi mutatók nagy mértékben befolyásolják  az Adwords hirdetések hatékonyságát.

A jól felépített keresőoptimalizált weboldalnak nagy szerpe van a jó minőségi mutatók elérésében, a hirdetés minőségének javításában. Az Adwords minőségi mutatók jobb eredményeket mutatnak egy SEO szempontok szerint is jól elkészített weboldal esetében. Google adwords kampány alkalmazása akár keresési "Google Search Network GSN", akár display "Google Display Network GDN" hálózaton.

A keresőoptimalizálás (SEO) technikák többek között a keresőkben történő organikus (nem fizetett hirdetés) találati listákon történő rangsorolást befolyásolják. A SEO sokszor időigényes feladat és ha nagy a verseny az adott kulcsszó esetében és a konkurencia is hatékonyan alkalmazza a keresőoptimalizálási technikákat, akkor nagyon hatékony megoldás a Google Adwords fizetett hirdetések alkalmazása. 

 

AdWords nonprofit szervezetek számára: Google Ad Grants!

Az Adwords Google Ad Grants keretében nyújt lehetőséget a nonprofit szervezetek számára hogy havi 10.000 USD összeg elköltéséig ingyenesen hirdethetnek a Google keresési hálózatában. A Google Ad Grants nyújtotta lehetőségeket a Nonprofit Közhasznú társaságok vehetik igénybe. 

Az Ön nonprofit szervezete jogosult a Google Ad Grants-tagságra?

 

Hatékonyan és megbízhatóan kezeljük Google Adwords fiókját!

Az alábbi felsorolásban szerepelnek a kampánykezeléssel kapcsolatos legjellemzőbb feladatok:
  • - Google Adwords kampány beállítás
  • - Adwords kampány kezelés, kampány menedzsment
  • - Folyamatos Adwords kampány követés, optimalizálás
  • - Hirdetéscsoportok és hirdetések létrehozása
  • - Minőségi mutatók javítása,
  • - Érkezési oldal (landing page) tartalmi és seo optimalizálása
  • - Folyamatos hatékonyság elemzés
  • - Jelentések készítése
  • - Konverziók mérése.

 

Érdeklik a további részletek, az Adwords kampány kezelés és optimalizálással kapcsolatban?

Kérjen ajánlatot! Kapcsolat